torstai 8. syyskuuta 2016

SE OLI SE VIIMEINEN KESÄKUUKAUSI


Olen ollut sairaslomalla 3 päivää ja yrittänyt herätellä blogia eloon. Jotain hyötyä tästä flunssasta. Elokuu vilisi taas hurjaa vauhtia ohi. Tein töitä varmaan enemmän kuin koskaan. Siltä ainakin tuntui. Ja tuntuu edelleen. Mitään ihmeellistä ei siis elokuussa tapahtunut. Hurahdin ehkä Pokemon Go:n pariin ja illat tulee kierreltyä kaupungilla pokemoneja metsästäen. Lukemiselle ei jäänyt älyttömästi aikaa, sillä Gilmoren tytöt ja elokuvaillat poikaystävän kanssa vetivät enemmän puoleensa.

Elokuussa luettua:

1. J.K. Rowling: Huispaus kautta aikojen (1.8)
2. Brian K. Vaughan: Saga #sarjakuva (12.8)
3. Ransom Riggs: Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille #1 (bloggaus tulossa? 12.8)


Yhteensä: 3 kirjaa / 576 sivua

3 kirjastolainaa
1 sarjakuva
3 käännöskirjallisuutta
3 suomeksi

Ei todellakaan mikään huima saavutus taaskaan. Olen tällä hetkellä 12 kirjaa jäljessä Goodreadsin lukutavoitteesta (joka on 50 kirjaa tänä vuonna). Aion kyllä suorittaa kyseisen määrän, otan sitten vaikka joulukuussa loppukirin!

Huispaus kautta aikojen oli potterfanina pakko lukea. Kasvatin myös hieman Okklumeus-lukuhaasteen saldoa. Teos tosin oli erittäin tylsä, joten luojan kiitos se oli vain 60 sivua pitkä. 

Saga sarjakuvan ensimmäinen osa ei ollut huono, mutta ei mitenkään ihmeellinenkään. Seuraavan osan luen jos se kirjastossa tulee vastaan. Toivoen, että sarja paranee edetessään.

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille olikin kuukauden parasta antia. Viihdyttävää ja yksi parhaista tämän vuoden kirjoista tähän mennessä. Kohta ilmestyy muuten kyseisestä kirjasta tehty elokuvakin!

Syyskuulle on tavoitteena taas lukea keskeneräiset kirjat loppuun. Pottereiden eteneminen, sekä Varjojen kaupungit-sarjan jatkaminen. Lukuintoa toivoen!

Mitä teidän syksyyn kuuluu?

2 kommenttia :

 1. Hyvää kuuluu! Arki meinaa vähän nujertaa alleen, ei siksi, että olisi raskas, vaan koska kesän lomaillut ei tahdo tottua aikaisiin aamuihin ja lyhyempiin yöuniin. Miten kukaan pärjää alle 10 tunnin unilla?! ;)

  Aina ei ehdi lukea, mutta mitäpä siitä. Hauska harrastushan tämä, ei sitä kannata liikaa suorittaa. Mutta ymmärrän toki harmituksen, koska itse ehdin lukea elokuussa vain yhden kirjan ja olisin niin kovasti halunnut lukea vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinne kuuluu hyvää! :) Arki on kyllä välillä rankkaa ja joskus tuntuu, että vuorokauteen tarvitsisi ainakin sen yhden tunnin lisää.. Ihan vaikka niiden 10h unien takia :D

   Olisi mielettömästi kirjoja joita haluaisin lukea. Ei tästä pitäisi stressata, mutta välillä olen vihainen itselleni kun monta hyvää lukuhetkeä onkin mennyt esim. puhelimella räpeltämiseen :D toisaalta, takana on ihan huikea kesä! Joten ehkä annan itselleni anteeksi tämän lukemattomuuden. :D syksyn pimenevät illat saa minut toivottavasti enemmän kirjojen äärelle :)

   Poista

Kiitos kommentista ! :)